KIES JE CEREMONIE – Magical Movement Academy
Hoe kom ik erachter welk yoni ei geschikt is voor mij_ (5)

CEREMONIE BAARMOEDERHEALING

Deze baarmoederhealing is een èchte rite van de baarmoeder. Een hele krachtige ceremonie waarin je de onverwerkte emoties en eventuele trauma ruimte mag geven en vrij mag laten.

Ook zullen de frequentie van de Aurora Borealis en een krachtige visualisatie je helingsproces versterken.

Hoe kom ik erachter welk yoni ei geschikt is voor mij_ (5)

CEREMONIE ACTIVEREN EN LOSLATEN

We zijn vaak heel goed in het binnenhouden en vasthouden van emoties en gevoelens. Durven  niet volledig onszelf te zijn omdat we bang zijn voor afwijzing. Of we houden vast, omdat het te spannend is om daadwerkelijk in ons gevoel aanwezig te zijn. Want ja, wat kom je daar allemaal tegen?

In deze Masterclass ga ik je in 1,5-2 uur meenemen in het loslaten en activeren van ons lichaam en onze geest door middel van oefeningen die we samen doen.

Hoe kom ik erachter welk yoni ei geschikt is voor mij_ (11)

CEREMONIE DE HEILIGE DRIEHOEK

De Heilige Driehoek is de verbinding tussen je hypofyse, epifyse en je hypothalamus. Door deze te activeren, stimuleer je je hele systeem en verruim je je bewustzijn. 

Een krachtige Ceremonie die je multidimensionaliteit versterkt. 

Hoe kom ik erachter welk yoni ei geschikt is voor mij_ (7)

CEREMONIE JE YONI ALS KOMPAS

Misschien vraag je jezelf af hoe je je yoni/vagina als kompas kunt gebruiken. Hoe zij je helpt om bepaalde keuzes te maken, om grenzen aan te geven, om tijd en ruimte voor jezelf te maken.


De verbinding met je yoni brengt je naar de bron van je vrouwelijke energie en de kracht die hierin schuilt. Vrij van schuld, schaamte en angst.
Herstel je relatie met je yoni en gebruik haar als je kompas in dit leven.

Hoe kom ik erachter welk yoni ei geschikt is voor mij_ (10)

CEREMONIE KOESTER JEZELF

We vergeten het vaak om heel goed voor onszelf te zorgen. We zorgen voor onze ouders, kinderen en vriendinnen. Staan voor iedereen klaar, maar we vergeten onszelf. 

In deze Ceremonie sta jij centraal en ga je ervaren hoe het is als je jezelf echt koestert.

Hoe kom ik erachter welk yoni ei geschikt is voor mij

CEREMONIE STEMBEVRIJDING

Iedere stem is uniek en onze keel en stembanden staan in relatie met ons bekkengebied. Het bekkengebied is een gebied, waarin we veel spanning vastzetten en dit heeft zijn weerslag op ons keelgebied en vice versa. 

Door onze stem te gebruiken geven we uiting aan onze emoties en gevoelens. Door dat te doen, gaat onze levensenergie weer stromen.

Jouw unieke stem is er voor jou om je te helen.