Overzicht workshops en innerlijke reizen – Magical Movement Academy

Workshops en innerlijke reizen

Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van alle transformerende workshops en programma's. 

 

Workshop Borsten in Balans-2

Deze Ceremonies van Zelfbeminning zijn ontzettend krachtig en vernieuwend. Ze laten je het potentieel in jezelf ervaren. Door Zelfbeminning te verbinden met een intentie of een thema zoals ik doe, kun je Zelfbeminning als transformator gebruiken. Je levensenergie gebruiken om te helen. In dit geval je moneymindset. Een supersnelle transformator! 🔥

Tijdens deze Ceremonie ga je de blokkade die je hebt op het gebied van geld verdienen, omzet draaien, gelddoelen stellen, transformeren, zodat het moeiteloos kan gaan stromen. Je haalt deze kracht uit de levensenergie die in je lichaam stroomt. Deze ga je meer activeren en gebruiken om je te verbinden met overvloed.

Deze Ceremonie duurt 1,5-2 uur en kost normaal €79,95 en je kunt 'm nu hieronder aanschaffen voor maar €29,95!

Workshop Borsten in Balans-5

Wat is een armour?

Een armour is in feite een pantser/harnas wat je in je lichaam opbouwt, door bijvoorbeeld trauma's, gebeurtenissen die we mee maken. Deze kun je uitwendig voelen, vooral in buikgebied, maar ook inwendig. We slaan namelijk ook emoties op in ons yoni/vagina,vulva, anus en perineum op en daardoor stroomt onze levensenergie niet volledig en heeft dit impact op je leven. Soms ben je jezelf er niet eens bewust van.

Daarnaast is onze vagina verbonden met reflexzones, die verbonden zijn met organen en bijbehorende emoties en deugden.

Wat is een crystal wand?

Dit is een tool, een glazen of mineralen massagestaaf/dildo waarbij je de desbetreffende zones kunt masseren/stimuleren. Het helpt om jezelf te bekrachtigen en je levenskracht te vergroten.

Je betaalt nu voor deze bijna 3 uur durende workshop €29,95 i.p.v. €49,95!

Workshop Borsten in Balans-3

Misschien vraag je jezelf af hoe je je yoni/vagina als kompas kunt gebruiken. Hoe zij je helpt om bepaalde keuzes te maken, om grenzen aan te geven, om tijd en ruimte voor jezelf te maken.
De verbinding met je yoni brengt je naar de bron van je vrouwelijke energie en de kracht die hierin schuilt. Vrij van schuld, schaamte en angst.
Herstel je relatie met je yoni en gebruik haar als je kompas in dit leven.

Je leert:

☯Waarom je je yoni als kompas mag gebruiken
☯Hoe je je yoni als kompas kan gebruiken
☯Oefeningen die je dagelijks kunt toepassen
☯Te ervaren hoe bijzonder het is om met haar contact te maken
​☯Activeren van de levenskracht

Deze workshop is een onderdeel van de 3 maanden reis, ' Woman, it's time to Rise!

Maar ik wil deze prachtige workshop ook voor jou toegankelijk maken. Je kunt 'm hieronder aanschaffen voor maar €29,95!

Workshop Borsten in Balans-6

Vanaf maart 2022 gebeurde er iets, waardoor er een belangrijk deel in mezelf ging veranderen.
Ik kwam terecht in een ruimte van niet weten en weten in. Rete oncomfortabel.

Toen maakte ik een keuze. Ik maakte de keuze om van tijdlijn te veranderen. Heel rigoreus.

Alles veranderde. Mijn complete realiteit.

Ik deel met je mijn verhaal en inspireer je graag om een andere tijdlijn te kiezen.

Je kunt 'm hieronder bekijken voor €14,95!

Workshop Borsten in Balans-8

In mijn werk kom ik vaak vrouwen tegen die tegen hun menstruatie pijnlijke borsten en/of tepels hebben, maar ook vrouwen die totaal geen verbinding hebben met hun borsten. Ze hebben er vaak eerder een oordeel op.

Niet mooi genoeg, niet groot genoeg, niet gevoelig, tè gevoelig.

Onze borsten zijn verbonden met ons hartcentrum en ook met onze baarmoeder. Het is niet voor niets wanneer een vrouw borstvoeding geeft, de baarmoeder hier direct op reageert door te slinken richting oorspronkelijke vorm.

We slaan ook emotie op in onze borsten en dit kan soms klachten veroorzaken, zoals gevoeligheid en ook ongevoeligheid. Het is belangrijk om de levenkracht in je lichaam te doen stromen en ook op deze bijzondere en prachtige plek.

Je hart te openen en liefde laten stromen. De energie van het leven te laten stromen.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen leren hoe ze hun borsten in balans kunnen houden. 1 op de 7 vrouwen ontwikkelt borstkanker. Hier spelen verschillende factoren een rol. Maar ook zeker de binding die je hebt met je borsten en wat je hebt opgeslagen in deze prachtige containers van liefde.

Je kunt deze prachtige workshop nu aanschaffen voor maar €29,95 i.p.v. €49,95!

Workshop Borsten in Balans-12

Lingam, de zuil van licht, de penis, fallus, piemel, Herman, hoe je 'm ook wilt noemen. Maar het is niet zomaar iets. De zuil van licht is helend, maar slaat ook emotie en trauma op net als dat vrouwen dit doen in hun bekkengebied. Dit geldt dus ook voor mannen.

Lingam is een woord dat uit het sanskriet komt en betekent zuil van licht of pilaar van licht. Dat klinkt toch mooier en poëtischer dan penis, piemel of lul. Laten we eerlijk zijn.

Deze waanzinnige workshop heb ik al een paar jaar geleden gegeven. Het was een workshop vol met nieuwe informatie en heel veel humor!

De lingammassage voor mannen. Maar ook ik ga hier uit mijn comfortzone, maar ik voel het belang van het doorgeven van deze informatie. Ik heb deze workshop eenmalig online gegeven, maar ik wil 'm je eigenlijk niet onthouden. Want dit is werkelijk magisch, wat er gebeurt wanneer je de massage geeft en/of ontvangt.

Het zorgt ervoor dat mannen hun sensitiviteit in dit orgaan terug krijgen, loskomen van het platte aftrekken/masturbatie en gaan voelen dat deze massage helend is.

De lingam heeft net als de vagina reflexzones, die je tijdens de massage activeert. Ik vind het belangrijk dat je dit zelf leert te doen, maar ook dat je dit samen met een partner kunt doen.

Schaf deze prachtige en helende workshop aan voor maar €29,95 i.p.v. €49,95!

Workshop Borsten in Balans-13

Deze Baarmoederblessing is onwijs krachtig! En dit is ècht iets groots wat je jezelf mag gunnen!

Bij veel vrouwen wordt het onderbuikgevoel en de kracht in de onderbuik belemmerd door onverwerkte emoties en eventueel trauma wat daar vastgehouden wordt. Dit kan zich uiten in pms- en menstruatieklachten, over grenzen gaan, geen of weinig connectie met je intuïtie, lastig in actie kunnen komen, te veel in je hoofd zijn, om maar een aantal dingen te noemen.

Daardoor wordt het stromen van je levensenergie belemmerd. En deze levensenergie hebben we juist nodig om gezond en vitaal te blijven.

Deze baarmoederblessing is een èchte rite van de baarmoeder. Een hele krachtige ceremonie waarin je de onverwerkte emoties en eventuele trauma ruimte mag geven en vrij mag laten.

Je kunt deze nu aanschaffen voor €49,95 i.p.v. €79,95!

Workshop Borsten in Balans-14

Toen mijn wens voor één kind en vervolgens twee kinderen vervuld was, klapte het helemaal in. Dat gevoel. Ken je dat?

Het gevoel van sexiness, genot, lust, aantrekkingskracht, sensualiteit.

Mijn rol en die woorden samen, paste niet samen. Dit was onmogelijk. Snap je? Onmogelijk!

Het was niet mogelijk om moeder te zijn en die seksuele Godin. Die twee lagen mijlenver uit elkaar.

Tot ik voelde dat ik me hier niet bij neer wilde leggen, want ik voelde heel diep van binnen een verlangen en een weten dat het anders kan. 🔥

Misschien herken jij het ook wel.

Ben je moeder geworden en is je seksualiteit met jezelf en je partner veranderd. Herken je de bovenstaande dingen die ik heb ervaren ook bij jezelf.

Ook al ben je geen moeder, dan nog kun je heel ver af staan van de Seksuele energie. Dit hebben geblokkeerd vanwege allerlei overtuigingen die je hebt. We kennen ze wel. De hoer en de slet o.a.

Maar weet ook dat het ècht anders kan en dat je jezelf hier niet bij neer hoeft te leggen. De verandering ligt om de hoek, maar het vraagt soms moed om dit onder ogen te gaan zien.

Om te durven toegeven, dat het niet lekker loopt op het gebied van seksualiteit in je leven en dan de volgende stap: Actie ondernemen.

Ik wil je hierin heel graag begeleiden. Een stukje met je meewandelen. Je handvatten geven hoe je jezelf weer kunt openen.

Stapje voor stapje, beetje voor beetje. In je eigen tempo.

Moeders en niet moeders, meld je aan!

In 5 dagen neem ik je mee op de reis van ‘Mother to Sexual Goddess’ en voor maar €29,95 i.p.v. €147,-!

Workshop Borsten in Balans-11

Divine Cycle neemt je mee langs de belangrijkste jaarfeesten van het Wiel. Het helpt je om te verbinden met je eigen natuurlijke cyclus.

Het gaat over in het NU zijn, met alles wat er is. De Heelheid en Eenheid.

Divine Cycle is de cyclus van het LEVEN. Het leven dat voor en door je werkt. En wanneer je durft te surfen op de stroom van het leven, ontvouwt het leven zich zoals het zich voor je bedoeld heeft.

Tijdens ieder Jaarfeest vindt er online een Ceremonie plaats met een Ritueel omtrent dat Jaarfeest.

De Jaarfeesten zijn Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasad, Mabon, Samhain en Yule.

Tijdens de Online Ceremonies ontdek je meer over het Jaarfeest en is er een speciaal thema aan bod.

Je kunt deze voor maar €9,99 bekijken.

Workshop Borsten in Balans-10

Divine Cycle neemt je mee langs de belangrijkste jaarfeesten van het Wiel. Het helpt je om te verbinden met je eigen natuurlijke cyclus.

Het gaat over in het NU zijn, met alles wat er is. De Heelheid en Eenheid.

Divine Cycle is de cyclus van het LEVEN. Het leven dat voor en door je werkt. En wanneer je durft te surfen op de stroom van het leven, ontvouwt het leven zich zoals het zich voor je bedoeld heeft.

Tijdens ieder Jaarfeest vindt er online een Ceremonie plaats met een Ritueel omtrent dat Jaarfeest.

De Jaarfeesten zijn Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasad, Mabon, Samhain en Yule.

Tijdens de Online Ceremonies ontdek je meer over het Jaarfeest en is er een speciaal thema aan bod.

Je kunt deze voor maar €9,99 bekijken.

Workshop Borsten in Balans-9

Divine Cycle neemt je mee langs de belangrijkste jaarfeesten van het Wiel. Het helpt je om te verbinden met je eigen natuurlijke cyclus.

Het gaat over in het NU zijn, met alles wat er is. De Heelheid en Eenheid.

Divine Cycle is de cyclus van het LEVEN. Het leven dat voor en door je werkt. En wanneer je durft te surfen op de stroom van het leven, ontvouwt het leven zich zoals het zich voor je bedoeld heeft.

Tijdens ieder Jaarfeest vindt er online een Ceremonie plaats met een Ritueel omtrent dat Jaarfeest.

De Jaarfeesten zijn Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasad, Mabon, Samhain en Yule.

Tijdens de Online Ceremonies ontdek je meer over het Jaarfeest en is er een speciaal thema aan bod.

Je kunt deze voor maar €9,99 bekijken.

Ervaring deelneemsters

Ilya heeft de 3 maanden reis Woman it's time to Rise gevolgd en dit is haar ervaring.

Ilya

Ethelka heeft de 3 maanden reis Woman it's time to Rise gevolgd en dit is haar ervaring.

Ethelka

Mireille heeft de 3 maanden reis Woman it's time to Rise gevolgd en dit is haar ervaring.

Mireille

Beanne heeft de 3 maanden reis Woman it's time to Rise gevolgd en dit is haar ervaring.

Beanne

Mocht je hierboven iets missen?

Er is voor elke vrouw wat prachtigs te vinden op deze pagina. Mocht je nu iets missen of meer willen ontdekken. Ga dan naar mijn website door op onderstaande button te klikken. 💖